Cupspel

Greby HC:s General Manager stod på tillsammans med ärkeaset Hedis på mjölkbryggan inför den samlade pressen. Den obligatoriske reportern från tidningen Gödsel och Traktorer.  GM kände sig väldigt besvärad och skruvade otåligt på sig medan han väntade på repoterns frågor.

R:” Varför är Greby HC så dåliga när det kommer till Cupspel?”

GM:”Öhm…”

R: ”Med tanke på alla cuper som nu finns, nationella, rubin, smaragd och den prestigefulla Loser cup.

GM fumlade efter ord

R:”Någon kommentar?”

GM: ”Öh, visst. Sådana frågor får du ställa till våran tränare. Är det någon som vet var fan den kärringen är någonstans?”

GM tittade runt.

GM: ”Hedis! Hitta Kärringjäveln!”

Hedis traskade iväg bort till arenan(åkern mellan skithuset och gödselstacken). Han gick runt skithuset ett par gånger samtidigt som han sniffade i luften. Plötsligt sparkade han in dörren till skithuset och slet ut den skrikande tränaren. Och med byxorna neddragna runt knäna släpade honom skrikandes bort till mjölkbryggan.

 

GM såg mycket nöjd ut när tränaren landade framför hans fötter samtidigt som han försökte dra på sig sina byxor.

GM: ”Förklara för nötet varför vi suger i cupspel.”    

Tränaren Jerker Kärring harklade sig.

K: ”Förra säsongen kunde vi inte vinna cupmatcher på hemmaplan och denna säsongen kan vi inte vinna på bortaplan. Problemet är att jag inte längre vet var vi ska spela.”

R: ”Är truppen för orutinerad?”

K: Cupmatcher är det som skiljer småpojkarna från männen, och i våran trupp är det väldigt mycket småpojkar”.

 

Efter Kärrings uttalande kunde man senare på kvällen så väldigt många pedofiler och katolska präster smyga omkring klubbhuset.


RSS 2.0