Sponsorerna

När säsongen kommit halvvägs brukar Greby HC i sedvanlig ordning bjuda in sponsorerna på middag. Och i sedvanlig ordning krusa, fjäska och slicka röv för att få mer pengar.
Det är en fin tillställning med mat, musik och mängder med finsprit.
Som vanligt var inte Hedis och supporterklubben inte inbjudna utan stod utanför och surade och ville in. Men lagets GM var inte så sugen på att släppa in dem. Men Hedis stod på sig och trugade att de skulle sköta sig eftersom det var fråga om stora summor pengar till klubben. Tillslut så gav Gm med sig och släppte in dem mot löfte om de skulle uppföra sig. Bondjävlarna stormade in som galningar och skrek till gästerna…hövligt .
”Härligt väder för årstiden, inte sant, din ynkliga lilla skit ”
”Tjena kompis, fin kostym, får jag ligga med din fru?”
”Orkestern spelar förträffligt, men det inte tycker jag”
”Vem ska man behöva slå på käften för att få en drink?”

10 minuter senare duggade svordomarna, förolämpningarna och nävarna tätt. Och 10 minuter efter det så var både polis, ambulans och brandkåren på plats för att arrestera slagskämparna, plåstra om skadade och släcka resterna av festlokalen.
Dagen efter stod det klart att flera sponsorer lämnar klubben. Pressen försökte desperat få en intervju med lagets GM
Reporter: ”Daniel, någon kommentar om händelserna igår? Daniel? Daniel?
Lagets GM såg förvirrad och nästan galen ut och svarade:      
”Daniel?!?!? Ja...när jag är på humör....men oftast är jag Erland…en transsexuell igelkott från Belgien.”
Mot all förmodan kände Hedis sig skyldig till det som hänt och var villig att bjuda de kvarvarande sponsorerna på middag utan klubbens vetskap.Sagt och gjort. Kvällen efter dök de kvarvarande sponsorerna upp. Och Hedis bjöd på husets speciallitet. Kokt gris. Att Hedis var en urusel kock var det ingen som visste.
Hedis kokta gris smakade riktigt illa. Ungefär som den marinerats i sin egen avföring. Det var som om någon under kokandets gång råkat trycka grisen på en öm punkt och den fått en sjuhelvetes tarmsköljning i grytan.
De sista sponsorerna som fortfarande kunde röra på sig flydde kräkandes Greby medan de andra som ätit mer fick invänta ambulans för magpumpning. Samtliga svor dyrt och heligt att de inte skulle ge en krona till klubben igen.
Så vad skulle hända nu? Skulle klubben gå under utan sponsorer?

Epilog:
Greby HC fick nya sponsorer dagarna efter incidenten hos Hedis. Både Kalmar läns polis och Kalmar Sjukhus är nya sponsorer. De hävdade att tack vare Hedis och bondjävlarna har gett dem chans att nyanställa och bygga ut på grund av alla oroligheter och turer kring Greby HC.

 

Träning

Tränare Abbot tyckte att disciplinen i truppen var dålig så med hjälp av  två sångtexter från filmen Full Metall Jacket och en egenkomponerad fick han spelarna att sjunga medan de sprang:

 

This is my riffle this is my gun

This is for killing and this for fun

 

I dont know but I´ve been told

Eskimo pussey is mighty cold

 

Im girlie and I play whit dolls

Im a cunt and I lick your balls.  

RSS 2.0