Match mot Dun.....nånting

Återigen är det dags för ett prestigemöte på onsdag mellan de gamla rivalerna Greby HC och Dun Caimynw…Caemywe…Cumshots. Och redan fredag började fansen i Dun att kasta skit på fansen i Greby, dessa var inte senare med att kasta bajs (b- lagsbacken Mirolsav Bajs )tillbaka.
Duns fans beslöt sig även för att välta Hedis illa pimpade SAAB efter allt han gjort mot dem.
”Detta ska ni få fan för era ändtarmskvalster!” Skrek Hedis mobben.
”Vad tänker du göra åt saken? Vi har låst in våra djur och vi har skydd för hela kroppen.” Skrek mobben.
”Jasså! Inga djur att plåga och inget trubbigt våld! Vänta ni bara!” Hojtade Hedis och försvann in i sin lagård. Den rasande mobben följde efter in för att nita honom. Väl inne låste Hedis dörren efter dem och började spela sin egen tolkning på Metallica och Black Sabbath på dragspel.

Notis: De plågade skriken hördes långt in på natten

Och nu......

....några ord från vår sponsor(lillebror)


(http://www.youtube.com/watch?v=1kvLGBjZej4)

Vykort

Greby HC kände att det var dags att producera vykort för att marknadsföra sig själva. När korten precis var nytryckta så lämnades de obevakade på skrivbordet för att torka i några timmar. In på kontoret stormar Hedis med en elakartad rännsikta till följd av att ha ätit sin ökända surkål- rödlök och bönsoppa. När toapappret tagit slut tog han vykorten så nu har han vykortsmotiv över hela skinkorna.
Och motivet? Exploderande bävrar.
Så nu påminner hans arsle om frontlinjen under första världskriget till både brunt och explosioner samt lukten av död och förruttnelse.

Seger i dagens match

I dagens match mötte Greby HC serietvåan BK Wäksallad. Laget hade varit obesegrat i de tre första matcherna och hade en målskillnad på 11-0 inför dagens match.
Greby HC spräckte deras nolla och inte nog med det så spräckte vi deras ytterback Robert Adolfssons ringmuskel. Citat hämtat från matchen: ”Wäksallad tvingades samtidigt till ett byte eftersom Robert Adolfsson inte kunde fortsätta efter den omilda behandlingen”

Och dagen i ära lyckades även våran ytterback Tuvflod göra mål. Han som annars är lika användbar som en snöslunga i Sahara.

RSS 2.0