Rodstedt slår tillbaka

Efter Hedis påhopp så blev Rodstedt rasande och låter hälsa följande:

"Hedis hjärna är som hans matsmältnings system, man stoppar in något vettigt och ut kommer bara skit".


Notis.

Senare under kvällen kunde man se en skräckslagen Rodstedt springandes på bygatan och efter kom Hedis med högaffeln i högsta hugg och skrikandes diverse fula ord.

Styrelsen är ytterst tacksamma för att Rodstedt har fenomenal kondition.

/Styrelsen


Hedis spekulerar

Efter dagens match har en framstående bondjäveln och lokale byfånen Hedis har spekulerat i varför Greby HC har ett så bra mittförsvar. Han anser att ingen kan komma förbi Rodstedt på grund av att han har en sådan taskig fotsvett. Som lätt skulle kunna skrämma bort folk från en tågstation samt att få en skunk med självförtroende att bli grön av avundsjuka.

/Styrelsen


Öländska mästerskapen i kovältning

Då var det klart.

Efter en rafflande final mellan Hedis, Runar och Vidar så är resultatet klart.

På tredje plats: Vidar ökänd antastare av ekorrar från Degerhamn som pungslagit en eller två getter för mycket i sitt liv.

Andra plats: Hedis. Grebys lokale och framstående bondjäveln

Och vinnare av den sämre begagnade traktorn går Runar, en kioskvältare från Byxelkrok. Mer känd som det största praktarslet på Öland.


Innehållsförteckning till S.M.I.D

S.M.I.D = Stel Men Inte Död
(Mer känd som alkoholhaltiga jästa sörjor)

Tillverkning: bryggt på halm eller potatis.

Färg: Grumlig

Lukt: Fördel om man saknar luktsinne.

Smak: En kulinarisk exotisk blandning av fotogen och motorbränsle.

Bieffekter: Vid intag kan en normal person bli aggressiv och bete sig mycket underligt samt säga saker som personen aldrig sagt tidigare, (mycket fula ord kan uppstå).
Ger sura uppstötningar.
/Styrelsen


Kovältning och S.M.I.D

I ett tidigare pressmeddelande berättade vi att i sommar skulle mästerskapen i kovältning avgöras och om några dagar är det dags.

Och till konsumentverkets förtvivlelse kommer de alkoholhaltiga jästa sörjor som bryggs i vedbodar och ladugårdar att tappas upp på fem och tiolitersdunkar och finnas till försäljning. Dock tvingades vi att göra en innerhållsförteckning mer om det i ett senare pressmeddelande. Och vad kommer drycken att heta? S.M.I.D (Stel Men Inte Död).


Korrigering

Vi vill bara korrigera det som står under senaste nytt i serien. Vi har inte kontrollerat videoklipp av spelaren på grund av att vi inte har någon video. Och vi har inte läst några spelarrapporter. Samt att det ärkenötet som skrev att fansen inte skulle vara oroliga är bara båg, fansen skiter i oss.
Samt att spelaren vi köpte är nästintill väder lös. Och anses knappast som en god investering. Vi köpte honom enbart för hans namn. Hans Balle.
Vi var bara tvungna.


Ur kvällstidningen:

Efter att ha varit och testat publiken i Greby HC kan man dra följande 3 slutsatser.1 När de försökte skrika ut klubblagets namn och det ända de fick det till var gris.2. I denna kalabalik som senare utbryter då flera hundra supportrar försöker ta sig ut ur arenan och hem till sina ladugårdar för att se om deras grisar mår bra. Varpå de inte kom tillbaka för att se matchen.3. Deras muskulösa kroppar drivs utan tvekan av en golfbolls stor något trimmad hamsterhjärna


Reportern kom till byn

En känd svensk kvällstidning kom på besök under dagens hemmamatch

Deras uppgift var att kolla vilket svenskt lag som har den bästa publiken.

Utdrag från innan match då Reportern skulle testa Publiken.

R: Ge mig ett G!

P: G!

R: Ge mig ett R!

P: R!

R: Ge mig ett E!

P: E!

R: Ge mig ett B!

P: B!

R: Ge mig ett Y!

P: Y!

R: Vad blir det!

P:...*tystnad*...

R: Vad blir det!

P: ...*mera tystnad*...

R: VAD BLIR DET!

Var på någon i publiken utbrister. Gris!


Efterlysning!!!

Har någon sett Hedis bortsprugna ko?
/ Styrelsen


Vårtecken nalkas på Öland

Katter som springer omkring med ömma kulor och skvätter över hela alvaret. Man kan beskåda flyttfåglarna (en ihjälfrusen gråsparv och den mer vanliga dårfinken).

Vägarna fylls med kor på väg till ängarna. Traktorer på väg till åkrarna. Samt tyskar på väg till skogarna för att plocka älgskit. Och framför allt supporterklubben bondjävlar på väg till hemma arenan för ännu en säsong av hycklande och bespottande av hemmalaget.


En get i målet

Efter att Hedis get trasslat in sig i ett av våra målvaktsnät och totalförstört det, kommer Greby HC även att spela nästa veckas match på bortaplan.


Ett personligt meddelande till Hedis:

Ditt jävla kräk. Det kommer att ta oss en hel vecka att virka ihop ett nytt nät. Ha koll på getfan i fortsättningen annars kör vi över den med skördetröskan nästa gång vi ser den.
/Styrelsen


5 anledningar att undvika Greby

1 Undvik om möjligt att umgås med lokalbefolkningen.
2 Om du nu skulle komma i kontakt så för guds skull prata inte stockholmska. Risken är stor att de bokstavligt kommer att banka skiten ur dig.
3 Alkoholhaltiga jästa sörjor är något de brygger själva och är en gulgrumlig sörja som luktar en blandning av självdöd skunk och fotogen.
4 Nej kobingo är inte så roligt som det låter.
5 Se aldrig en match med Greby HC, det du inte vet om läktarvåld efter det är inte värt att veta.


Dementi och annan skit.

Efter att ha publicerat Greby HCs historia har styrelsen fått en mycket god respons från folk. Typ att man är en sjuk fan som borde muras in i en vägg. Alternativt uppsöka ett mentalsjukhus. Med sådant härligt stöd kan styrelsen hälsa att: Vi kommer att fortsätta sprida våran skit över HT likt en gödselspridare (eller politiker).

Och att ryktet om Greby HC sprider sig över HT lika snabbt som en könssjukdom på en bordell i Östeuropa.

/Styrelsen


Fjärde säsongen för Antonio

Efter förra veckans lynchmobb bad styrelsen tränare Antonio att beskriva hur det är att träna Greby HC. Och så här beskrev Antonio det. "Greby HC är som keramiklera som man försöker forma till något vackert. Men som hela tiden återgår till en jävla smetig boll som man i bästa fall kan måla gul. För att sedan kalla det en sol, ett guldägg eller en vaxpropp från en elefant." Stämningen i hela truppen gick ner något efter Antonios uttalande.

/Styrelsen


Styrelsen står bakom Tränare Antonio

Efter dagens match stod det klart att Greby HC inte lyckats ta sig upp till div 7, samlades en rasande mobb bondjävlar utanför klubbhuset och ville åt Antonio. Styrelsen ville visa att vi stod bakom våran tränare. Och det visade vi genom att stå bakom honom när vi knuffade ut honom till den rasande mobben. Bondjävlarna slet tag i honom och klädde på honom röda kläder och släpade honom till hagen där tjurarna går på grönbete och kastade in honom.

/Styrelsen


Greby HCs tvivelaktiga historia

Vissa människor tror att Greby HC uppkom av ett gäng glada amatörer. Även om själva HC står för Hockey Clubb. Vilket är en smula underligt eftersom Öland är det ända landskapet utan ishockeyrink.

Greby ligger på mellersta Öland (3956739 ko skitar nordlig riktning och 5769 enbuskar från Kalmarsund). Som sagt de flesta tror att Greby uppkom av ett gäng glada amatörer, men om man frågar byarna runt omkring. Halltorp, Karum och Åketorp att det är upp åt helvete fel.

De anser att gud fader misslyckats totalt när han satt vid sin heliga skapelsedator och sen att evolutionen fullständigt gett fan i dem.

De religiösa anser dock att när gud skapade fotbollen så tyckte han att det var bra.

Och när gud skapade alkoholen så tyckte han det var absolut jättebra. Så glad i hågen begav sig gud ut och söp i dagarna två.

Andra morgonen han vaknade upp mådde han inte fullt så bra, ja faktiskt riktigt uruselt.

För att hålla oönskade borta som bara klagade på hans skapelse, typ att man fick ont i ögonen

av att stirra in i solen en hel dag, att haven var för våta, att härskna bävrar luktar illa etc.

Så skapade han en pitbull. I baksmällan glömde han ändra på inställningarna fotboll och alkohol. Resultatet blev den första bondjäveln. Gud tyckte inte detta var särkilt bra, faktum var att det var riktigt skit illa.

Och efter att gud lyft bort sin hand och evolutionen vänt dem ryggen fick bondjävlarna klara sig själva.

Med tiden blev de flera och skapade en kärlek till alkoholhaltiga jästa sörjor samt att slå varandra på käften.

Efter ett par år av hejdlöst supande så tröttnade de på att slåss och ville få ut sina aggressioner genom sport. Fotboll. Och gud som hade gett upp allt hopp om bondjävlarna hade ingen större lust att ge dessa någon fotboll.

De fick helt enkelt improvisera och andra substitut såsom att sparka på höns, kaniner, grisar mm.

Efter ett par års spelande (och supande) hade djurbeståndet på Öland minskat dramatiskt.

Gud hade sett med fasa på utvecklingen och efter mycket om och men fick bondjävlarna en egen fotboll. Och så föddes Greby HC


Efter matchen försökte styrelsen…

...få tag på Hedis för veckans pressmeddelande. Efter flera timmars ihärdigt letande fann de honom fullkomligt redlös i sin ladugård mumlandes "det är inte spiken i korven som gör påskharen"

Det var bara att häva upp aset på traktorn och ta honom till Kalmar för magpump. Läkarna säger att så mycket jästa sörjor han hade druckit lär han bli kvar i några veckor. Därför kommer nästa veckas pressmeddelande att skrivas av hans något demente och senile bror Plöset


Extra extra!!!

Styrelsen låter hälsa att efter det senaste spelar köpet blåser friska vindar över Greby.(By invånarna hävdar dock att det beror mer på att vinden ligger på från ett annat håll än från gödselstacken).

I fem veckors tid kommer den framstående bondjäveln och byfånen Hedis att publicera Greby HCs mycket tvivelaktiga historia. Med start nästa söndag.

Notis:
Två av Greby HCs spelare(Brandtorp, Örjansson) har kvalificerat sig till de öländska mästerskapen i kovältning som avgörs i sommar.


Ny säsong, nya spelare

Efter dagens match pressenterade styrelsen de nya spelarna Hermansson, Månsson, Olsson och Dyngby för supporterklubben bondjävlar.
Styrelsen ser fram emot den 14 veckor långa säsongen full av spänning och dramatik.

Bonnjävlarna lät hälsa att de ser fram emot den 14 veckor långa säsongen, full av smutskastning och förnedring av spelarna.
Och släpade iväg de nya spelarna och utsatte dem för en förnedrande invigningsritual.

/Styrelsen


Uppflyttning


Efter dagens seger kunde tränare Antonio dra en suck av lättnad.
Nu slipper han dras över gödselstacken hemma i Greby av ilskna supportrar.
"Jag tvivlade aldrig på detta laget" sa Antonio. "Nu när vi kvalificerat oss ska jag ta en välbehövlig semester" Sa han till den samlade pressen.
Men styrelsen lät hälsa "Att Antonio är fullständigt fetrudis om han tror att han ska få semester nu. Mycket jobb återstår"

/Styrelsen

Klubbmärke

Efter mycket om och men har Greby HC äntligen fått ett nytt klubbmärke. Eller klubbmärke och klubbmärke går att diskutera. Efter att styrelsen supit upp pengarna som skulle gått till nya tröjor fick man sanbbt imporvisera. Resultatet blev gamla mjölsäckar som lappades ihop lite fint.
När detta offentliggjorts gick supporterklubben lös på de jästa sörjorna de bryggt i vedbodarna och försvann ut på allvaret för att pungslå getter och antasta ekorrar.

/Styrelsen

Välkommen till min nya blogg!


Det är ett känt faktum att många människor bloggar. Och intresserna är många t ex. senaste modet, värdelösa filmer, menlösa kändisar, intressanta hobbys eller bara berätta om hur kul det är att gå till tandläkaren och få sina tänder utdragna utan bedövning. Fast sånt bryr jag mig inte om. För jag skiter i vilket.

Men eftersom jag tycker om att skriva så tänkte jag börja lägga ut mina alster här. För allmän beundran eller bespottning. Det kommer säkert förekomma stavfel och meningsbyggnadsfel. Fast det bryr jag mig inte om.  Jag skiter i vilket och skriver för att jag tycker det är kul.

Leder detta svamlet till något? Vad kommer skiten att handla om?  Blir Hulken grönare när han mår illa? Svaret på de två första kommer jag snart till. Och svaret på den sista frågan är: Nej, när man mår illa blir man blekare, alltså kommer Hulken att bli ljusgrön (kanske lite åt det snorgröna hållet), och med största sannolikhet vara ännu mer förbannad och grinig.

Vad kommer detta att handla om? Jo! Greby HC! 
Greby HC är ett fiktivt fotbollslag på internet. Man köper, säljer och tränar spelare. Och försöker kanske nå någon form att sportslig framgång.  Eller bara gör som jag, skriver en massa sjuka / roliga / lustiga pressmeddelanden. 
Och nu mina dammer ock härrar kommer  jag att lägga ut skiten här

Kort information:
Här kommer ni att få en inblick i fotbollklubben Greby HC, inblick om supporterklubben bondjävlar, alkoholhaltiga jästa sörjor, den lokale byfånen Hedis bravader. Här är ingenting heligt. Inte ens gud.
Dock bör du undvika Greby om du skulle vara en get, en ekorre, en ko eller rent av våran förre tränare.

Håll till god  

RSS 2.0