Tränarjävel


Lagets General Manager var på väg hem från den veckolånga Traktor och Tidelagsmässan i Bölebo. Han tryckte gasen i botten på sin illa pimpade epa-traktor. Radion i bilen brusade och knastrade. Han gav den en ordentlig omgång.
Han var heligt skitförbannad och muttrade: ”Tränarjävel”. Han hade gett klara instruktioner till fanskapet att laget inte skulle ha kört en svm i sista matchen utan hamnat på kvalplats och sedan åka ur. Han misstänkte att tränare Fjelgren enbart hade gjort det för att hämnas.
Fjelgren hade kommit till Greby för över ett år sedan, spelat en halv match, åkt på ett plåster och simulerat det till en plus nio veckors skada. Så han kunnat ligga i sjuksäng och bara plocka ut lön.
När den förre tränaren hade sparkats(efter en obehaglig incident innefattande en säckpipa) så behövdes en ny tränare akut. GM hade sparkat  den nuvarande sjuksköterskan och anställt Hedis.

Hedis hade gått in för uppgiften till 100% och dök upp i förd en mycket kinky sjukhusklädsel i latex och hotat med att köra ner 20 flaskor laxermedel i halsen på Fjelgren om han inte klev upp ur sängen frivilligt.
En igelkott på vägen fångade GMs blick, han muttrade: ”Arme sate som försöker ta sig över vägen”. Han siktade in sig på igelkotten, hörde en duns under framdäcket som trasades sönder. Lagets GM kände sig lite bättre till mods. Fjelgren  förtjänade en liknande behandling, fast då med en skördetröska.
Tränaren var utan tvekan en idiot. Så vitt GM kunde komma på så kunde han minst ett 50-tal fula ord som skulle passa in på tränaren men idiot var förmodligen det bästa. Tränaren skulle få ett helvete när han kom hem, så sant som det var sagt. Det var lika sant som att björnar skiter i skogen, att påven är katolik, att ankor har vattentäta arslen. Och lika sant som att ägarna till Fat Cat och Dun Camynwaen gråter när de runkar.
Han gav stereon en omgång till.

RSS 2.0