Nya eldfängda backar

Styrelsen kunde idag presentera ett gäng råbarkade backar inför den samlade pressen (en genomkorkad lokal journalist och en fel orienterad journalist för en damtidning). "Vi har scoutat vitt och brett efter denna typen av spelare i alla länder och serier. Och det var först när vi besökte Kumlaanstalten som vi hittade dem. Vi behövde elaka ,våldsamma och krigiska spelare."
Tränare Issteds kommentar till det hela."I love the smell of napalm in the morning between the...eh...ladugardar."

Helvetet

Tre herrar satt i baren i helvetet och drack bärs efter en tung dag på jobbet. Det var Djävulen, Satan och Hin Håle.
D- "Hur går det med Hattricklaget?
S- "Jo, det har gått bra. Laget har funnits i snart 3 år. Ända sedan vi fick det där ärkenötet Eomis att omedvetet starta ett lag har han spridit mer skit och lögner än Pärsson och Reinfeldt tillsammans.
HH- "Detta måste vara det ondaste och elakaste vi gjort sedan vi startade Vecko Revyn.

Styrelsen tackar PekingBoys

Grebys styrelse är ytterst tacksamma för segern mot Pekingboys. Det hela började med att Pekingboys skulle psyka Greby HCs spelare. Detta genom att skicka ett sumogram till Greby HCs omklädningsrum. Så mitt under den dagliga masturbationstiden stormar 10 blekfeta sumobrottare in. Så när matchen började var samtliga spelare griniga och stingsliga. Uppenbarligen var detta ett vinnande koncept och från och med nu är all onani förbjuden en vecka innan match.

Styrelsen

Påsken

Hedis har i dagarna presenterat sina studier om påsken. Vem som kommer med äggen? Tranan, tuppen eller påskharen? Att tranan skulle komma och lägga äggen är ganska logiskt. Att en del säger att en tupp kommer med äggen, men tuppar kan inte lägga ägg. Hedis som är vetenskapligt insatt hävdar att det är påskharen lägger äggen. Och att äggen skulle vara färgglada tolkar han följande. Efter flera år av folktro på påskharen har gett honom svårt blödande hemorrojder. Där av färgglada.

En jävla soppa

Styrelsen hämtade Hedis till klubbhuset idag. Efter många omdiskuterade händelser den senaste tiden började styrelsen bli orolig att allmänheten ska få en dålig bild av Greby. I början satt han bara på stolen med ett flin på läpparna. Något som styrelsen tolkade som grav demens.
Plötsligt fick han okontrollerade spasmer i ansiktet. Vilket kan det vara två saker. Antingen vanmakt eller enorma gaser i tarmarna. 15 minuter senare var ambulansen på plats och gav styrelsen syrgas. Och efter incidenten har FN klassificerat Hedis surkål- rödlök- och bönsoppa som biologiskt stridsmedel.

Trolleri

I dagarna bestämde sig Hedis för att säga upp sin nuvarande karriär som byfåne och satsa på att bli trollkarl. Han tänkte göra om det gamla tricket att dra en kanin ur en hatt. Istället tänkte han dra en hatt ur en kanin. I sina försök att trycka in hatten i anus på kaninen pajade han kaninens inälvor, var på kaninen dog. Vad att göra? Han tryckte upp en soffkudde och vips så hade laget fått en ny fotboll.

Notis:
Hedis har nu återgått i sin tjänst som byfåne

Junis träning

Att våra juniorer fullständigt saknar kondition är väl känt. Så därför bestämde styrelsen sig för att ta våra kära juniorer till Alvaret på södra Öland för att förbättra deras kondition. Alvaret passar våran träning perfekt, inte mycket hinder endast låga stenmurar och spridda enbuskar. Väl framme så berättade vi att vi skulle köra en lek som hette "först till kvarn". Var vid vi tvingade i dem en liter lavemang var och sade."Två mil i nordlig riktning finner ni en toalett med EN rulle toapapper


Greby mot sin tionde säsong

Greby HC är på väg att starta upp sin tionde säsong. Styrelsen vill skriva ihop en lite bok om tiden som gott och många gamla spelare ville säga sitt. Backarna skyllde på att anfallarna bara lyckats göra 399 mål framåt. Anfallarna klandrade backarna att det var deras fel att släppa in 238 mål, Lagets största nolla Olofsson ville poängtera att han hållit nollan 26 gånger.
Lagets kristne spelare Brandholt ville ha med ett bibelcitat som reducerades ner till en punkt (.)"första moseboken 1:31"

Ny klubblegendar och ny tränare.

Greby HC har hela säsongen slirat i tabellen. Detta resulterade i att tränare Hermansson fick sparken. Numera är han uppe i nord Norge och klubbar sälungar.
Ny tränare i Greby blir den 150 cm långe och 45 kilo tunge dvärgpuckot Jens Isstedt.

Idag röstades Per Flamner in som klubblegendar mot sin vilja. Han mäktade med 71 mål på 143 matcher. Men det var på grund av hans skumma aktiviteter i ladugården som gjorde honom till en legend.

/Styrelsen

Tränare Hermansson avgår


Efter flera säsonger av mediokra resultat så avgick Hermansson som tränare. Som han själv beskrev det. "Man försökte nå framgångar men man fick aldrig resurserna för att lyckas och trycket från supporterklubben blev för stort. Man kände sig som en bakbunden åsna på en tidelagsfest. Nu ska jag satsa på en civil karriär. Har alltid drömt om att åka till nord Norge för att klubba sälungar. Visst det är inte bra betalt men man får åtminstone göra något man tycker om."

/Styrelsen

Härliga H

Hedis haltade hulkande hemåt, hemskt humör. Hela helgen hade han hävt hutlöst häftigt hembränt hemma hos herr Hermansson . Huvudvärken hamrade helvetiskt högt.

Hade han hulkat hos herr Hermanssons hundkoja. Hunden hade hoppat hyfsat högt hostandes. Humöret hade hängt håglöst.
Högtidligt hade Hedis hasandes hånglat herr Hermanssons hustru Hulda. Hon hade högt hojtat. Halleluja!
Himmelskt hasch hög hade herr Hermanssons hustru, Hulda händigt handtrallat hästens häng.
"Hurrö! Helvetes hynda." Hojtade herr Hermansson hysteriskt högt. Hermansson hurrilade hustrun hårt.
Hedis hade haft hotfullt, häktiskt handgemäng hos Hermanssons hamster Harald.

Hedis haltade hulkande hemåt, hemskt humör. Hela helgen hade han hävt hutlöst häftigt hembränt hemma hos herr Hermansson.
Heliga Helveten! Herrejävlar!

Efter matchen mot Vesta IF


Trotts storförlust i matchen mot Vesta IF var spelarna vid gott mod.
Detta berodde på att Vesta IF spelarna hade tränat på att låta som sexiga kvinnliga telefonförsäljare, luktat östrogen, haft högklackat och korta rosa klänningar. Allt detta resulterade i att Greby HCs spelare stormat Vesta IFs omklädningsrum efter matchen och get dem svår dajmning.

B- lags spelaren Hans Balle stod nöjd och boffade på en ciggar när Vesta IFs buss åkte iväg. "De kommer inte kunna spela på veckor"

Inför matchen mot Vesta IF 2 (GF-cupen)

Det har kommit till Greby HCs kännedom att Vesta Ifs anfallare kommer att spela onsdagens match iförda nyinköpta röda högklackade skor.
Styrelsen för Vesta har inte dementerat uppgifterna.

Dessutom har det även framkommit att deras målvakt är blind som en fladdermus och tränar på att fånga bad bollar.

Vesta påpekade även att våran arena stank eftersom vi har våra djur där. Styrelsen vill bara påpeka att våran arena stinker inte ens hälften så mycket som deras fotbollslag

Inför matchen mot Vesta IF (GF-cupen)


Grebys förberedelser mot Vesta IF

Lördag förmiddag: Teori att lära sig hur man knäar någon i skrevet och utför dansk skalle.
Lördag eftermiddag: Praktik, knäa tjurar mellan benen och skalla hästar
Lördag kväll: Supa bort allt de lärt sig
Söndag: Hela dagen går åt att lära upp spelarna igen
Måndagen: Hårdstudera Vesta Ifs svagheter såsom knäskålar, smalben och inre organ.
Tisdag: Instängda i ett litet rum med Celine Dions greatest hits för att bli riktiga psykfall
Onsdag: Matchdag

Ufo jakt hos Ajax Amsterdam

Det har rått en febril aktivitet i och runt Ajax arena innan matchdagen. Rapporter om att människor och djur har försvunnit. Undernatten har man kunnat beskåda ovanliga ljus, och hört lustiga gutturala läten. Och det talas om UFOn? Det visade sig senare att Grebys supporterklubb bondjävlar anlänt. För att senare av försvinna igen för att skända boskap i närliggande områden och landskap. Hedis förklarade att det de behövde nya kreatur och människor för att få stopp på inaveln på Öland.

Greby HC i GF cupen

Tränare Hermansson fick idag frågan av en journalist hur han tror att det kommer att gå i cupen så svarade han. "Vi kommer att spöa alla lag".
"Jasså, så ni tänker vinna alla matcher i cupen?"
"Vinna alla matcher? Nej för fan, vi kommer spöa skiten ur dem. Vi har 3 temperamentsfulla spelare och 3 eldfängda spelare i b-laget.
B-laget kommer att ledas av Peter Grenmar som just blivit utsedd till Ölands största praktarsle."

/Styrelsen

Juldikt

När snön ligger vit överallt. Och alla är gråtmilda av glädje och lyckliga ända uppe i tolvfingertarmen så kommer en jul dikt från Greby HC




I midvinternatten bakar Hedis julbröd
Av bl. a en liten ekorre han hittade på marken död

Granen grön klär han i färgglada kulor så fint
Enligt hans psykolog något verkligen slagit slint

Han förbereder korv, köttbullar och lax
I sin glädjeyra han hävde ihjäl sin grannens tax

En självdöd gris som använts till fest för tidelag
Slaktades högtidligt under natten till denna dag

Han spetsar glögg, och gör julgodis och knäck
Emellanåt kliar han sig eftertänksamt djup i sin häck

För att fira denna högtidsdag
Tvingar han in Greby HCs fotbollslag.


God jul alla på HT

Press nummer 100

Jaha då var det dags. Press nummer 100. Och vad ska man skriva här då för att förpesta för folk i serien och andra användare på HT. Så jag har bestämt att skriva något roligt eller obehagligt alls. Eftersom alla veta att obehagligt är som att ha en speta i röven, det är inte så den stör men man vet att den finns där.
Vissa skulle nog säga att man är fullständigt galen. Men jag säger att jag nästan är geni. För skillnaden mellan fullständigt galen och geni är hårfin. Alltså är jag nästan geni.

Junioren

Våra scouter har hittat en junior som är tvivelaktig i samlade färdigheter. Så vi testade honom.
Han var tvivelaktig på att dela ut vattenflaskor.
Efter ett visst fumlande så var han även tvivelaktig på att samla in bollar efter träningen.
Däremot var han helt hopplös som dörrstopp till klubbhuset.
Och vi bedömer att han med mycket träning kan bli en hyfsad avbytare.


/Styrelsen

Ny taktik

Greby fortsätter med sin kräftgång i serien och tränare Hermansson börjar få slut på idéer. Anfall i mitten, anfall på kanterna, defensivt, offensivt, psyka motståndare, mura igen målet, låta det usla försvaret köra flakmoppe för att hinna med motståndets snabba forwards. Nu så har han kläckt en ny idé. Innan matchen delade han ut tillhyggen till laget och till pressen sa han. "Med hjälp av ett par baseballträn och järnrör kan man SLÅ allt motstånd med häpnad"

/Styrelsen

Mot Stockholm Demons

Greby HC har spelat i femman nu i tre säsonger, och det finns ett lag i serien som har varit en riktig nagel i ögat på oss. Stockholm Demons. Likt en varig och svullen finne i röven på oss har de förpestat våran tillvaro i serien.

En person med goda kontakter i Stockholm Demons har avslöjat till Greby att deras målvakt är så usel att han tränar på att fånga badbollar.

Väl mött styrelsen

De öländska mästerskapen

Då var dags för de öländska mästerskapen i att rida gris. Och öns skickligaste grisar och bönder samlas för att se vem som är bäst. Självklart så var Grebys lokale byfåne Hedis på plats. Däremot uppstod viss tumult då Hedis intog startlinjen ridandes på sin grymtande, fult svärande och vilt sparkande fru. Domarna var inte sena med att diskvalificera ekipaget. När Hedis lämnade tävlingen frågade pressen honom varför han kom dit på sin fru. Var på han svarar: "Vadå. Sugga som sugga."

Rutinerat Mittfält

Greby HC startar upp sin sjunde säsong med samma mittfält. Och tränare Hermansson är väldigt nöjd med samspelet på mittfältet eller som han själv beskriver det. "Det är svårt att tro att de kom hit som fjuniga 17 åringar med knapp någe hår på kulorna. Men med mycket träning och kondition springer de som de haft tomtebloss i häcken. och eftersom de spelat ihop så länge så är de tightare än en homofobs arsle i en bögbar".

/Styrelsen

RSS 2.0