Klubblegendar nr 9: Litauerjävlen (Bitkevicius)

Idag är det dags för en gammal trotjänare att bli klubblegendar:
Jagedas bitiksvissis...bitksiisivis...bitchitissues...litauerjäveln. (Ingen som lärt sig utala hans namn) Trots att han spelat i Sverige 21 säsonger är de ända svenska ord han kan är: Fitta, kuk och knäckebröd.
Detta har ställt till det en del på krogen då han gått fram till en kvinna och pekat på henne och sagt: "Fitta?" Sedan pekat på sig själv och sagt:"Kuk!" Därefter format en ring mellan pekfinger och tumme med vänsterhanden och kört högerhandens pekfinger fram och tillbaka och sagt:"Knäckebröd?"

Kjellerberg lagets nya tränare

 

 

Lagets General Manager vaknade upp genom att någon sparkade på honom och skrek.

H: ”Öj! Fan vakna, vi har problem.”

GM tittade upp och stirrade in i Hedis fula nuna. GM var svinigt jävla bakis och smackade med munnen, den smakade som gammal kattsand. Hade det redan varit match mot Fat Cat?

GM: ”Vad?”

Hedis körde upp senaste numret av tidningen Gödsel och Traktorer i ansiket på honom.

GM läste:

Greby HCs tränare Peter Einarsson har övergett laget och tagit jobb på sjön för att slippa allt som har med fotboll att göra.

GM: ”Jaha? Vad fan skulle jag bry mig för? Ser det ut som jag jobbar här? Nä just det”

H: ”Du är lagets GM och du läser på fel sida ditt alkoholiserade as!”

GM lyfte upp tidningen igen. På en hel sida såg man en bild på lagets tidigare lagkapten och mittfältsstjärna Kjellerberg ståendes glatt vinkandes på en pall samtidigt som han bedrev otukt med en ko.

GM insåg att det var dags att historien måste mörkläggas.

GM: ”Gör han till ny tränare!”

H: ”Va?”

GM: ”Du hörde mig”

H: ”Men han är förmodligen den största våldsverkaren som satt sin fot på en fotbollsplan, han har fått fler röda kort än vad han gjort mål och han har skadad fler spelare än någon annan och nu det här!

GM: ”Bra, då förkroppsligar han allt var Greby HC står för.”


K.N.U.L.L.M.U.F.F. vs Bondjävlar

För varje reaktion finns en motreaktion.
När K.N.U.L.L.M.U.F.F. gjorde sitt intåg för ett par veckor sedan och bjudit på saft och bullar under matcherna. Detta har lätt till att många i supporterklubben bondjävlar blivit ett gäng lallande idioter.
Lagets GM hade sett med fasa på utvecklingen. Han bestämde att höja standarden på intagningen till supporterklubben.
Alla som ansökte dit var tvungna att svepa tre liter alkoholhaltiga jästa sörjor. Gå ut i skogen och skjuta en björn och sedan våldta en nunna.
Hedis som var supporterklubbens ansikte utåt (om ett groteskt sådant) tog sig ann utmaningen. Hans svepte sörjorna och försvann ut i skogen. Efter ett par timmar dök han sönderslagen och blodig upp och skrek:
H: ”Var fan är nunnan jag ska skjuta!”

RSS 2.0