Cup Förlust

Efter att Greby HC åkt ur cupen skrevs det en krönika i tidningen Gödsel och Traktorer av deras sportreporter Örnen(klubblegendar). Han skrev ingående vad han tyckte om lagets General Manager.

 

Hämtat ur krönikan:

I matchen mot Mellwood FC visade lagets GM sina taktiska kunskaper och fingertoppskänsla genom att ta ut halva b-laget och få storstryk.

Hans kunskap om fotboll visar ingen gränser i nya bottennivåer i inkompetens. Denna brist på kunskap kan härledas till den kopiösa mängd alkohol han dricker. Detta ”allvetande” as till GM som inte anser att man är berusad om man kan ligga på golvet utan att hålla i sig.

Hans IQ understiger hans skonummer och han har förmodligen fler tänder än hjärnceller.


K.N.U.L.L.M.U.F.F

För varje reaktion finns en motreaktion.
Greby HC har under årens lopphaft sina trogna och hängivna supporterklubb, bondjävlarna. Denna falang har gjort allt i deras makt för att bekämpa fredliga matcher genom hot, hot om våld och genomförbart våld skapat en sund supporterkultur i Sverige.

Nu har det dock bildats en ny grupp av kvinnor som vill få bort våldet och sprider sin värme över supportrarna i Sverige genom att dela ut kaffe och bullar.

Och denna falang kallas:
K.N.U.L.L.M.U.F.F :
Kvinnlig Nykteristisk Ungdom för Likasinnade Lystringsmöten Mot Usla FobollsFans

RSS 2.0