Säsongssummering

Serien är över och Greby HC vann alla seriematcher. Och hade en målskillnad på 79 - 1. Vi håll nollan fram till sista matchen och försökte freda den likt en full fjortis oskuld i baksätet på en raggarbil. Men vi lyckades inte freda oss mot Kulltorps pojkar

Idag fick styrelsen ett samtal från en bonde i grannbyn. Hans gödselbrunn hade gått sönder och han undrade om han kunde få komma med sin skit och tippa den hos oss.
Och styrelsen som alltid ställer upp för en bonde svarade:
”Självklart kan du få komma och tömma din skit hos Greby HC för varannan vecka vid hemma match har planen ändå fyllts av skit från seriekollegorna”

Djur


Under de säsonger Greby HC funnits i Hattrick har vi verkligen lyft fram våran underbara behandlingen och respekt för djur.

Utöver de klassiska pungslagandet av getter, vältande av kor, ekorreantastning. , har även renvältning förekommit ,flygande grisar, ekorrar i rymden, tjurmjölkning, självmordsbenägna hönor, lemlästade katter, hästskallningar, grisridning, en tomte hatande påskhare med blödande hemorrojder, en annan hare med sprucket arsle, suspekta fåglar, en överkörd och utsmetad hund, tidelagsporr och exploderande bävrar.

Så senaste i raden av fantastisk behandling av djur inträffade idag vid klubbhuset. Dörrklockan gick sönder så i väntan på en ny så borrade man ett håll i ytterdörren. På insidan hängde man upp en hankatt med svansen ut genom i hålet. Så när man drar katten i svansen slår katten kulorna mot dörren och börjar skrika, klösa och föra ett jävla liv.


RSS 2.0