Gott och blandat

Hedis stod och såg upp mot den lilla varelsen i ett av de högsta träden utanför klubbhuset.
"Kom hit". Lockade Hedis med sin sockersötaste röst
Varelsen satt rädd kvar.
"Komsi komsi."
Varelsen tittade nervöst ner.
"Jag ska inte skada dig" Log Hedis falskt
Då kom Tränaren förbi och frågade:
"Försöker du locka ner en ekorre du kan antasta?"
"En ekorre jag kan antasta? Nä, jag försöker locka ner lagkaptenen"
"Kom ner din satans träkramare!" Röt Hedis och hötte med yxan
Men spelaren vägrade. Efter en stund hörde man ljudet av huggande, ett brak och ett skrik.
I klubbhuset satt Grebys GM och låtsades om som inget hade hänt.


Övrig fakta:
Benskadan på Roslind läker dåligt och han extraknäcker nu som hundvakt. Då han brukar kasta iväg sitt avslagna lårben och låter hundarna apportera. Inte heller hans skallskada har blivit bättre.

Förnedring och syndabock

Efter dagens förlust letade styrelsen efter en syndabock. Styrelsen fann veteranen Falkenell som var hög som ett hus på alla de antidepressiva medel han tvingats äta till följd av att spela i Greby HC. Så bestraffningen blev att i hemlighet smörja in tvålen i matolja så han tappade den i duschen, och sedan släppa in Hedis hormonstinna tjur. Och efter den förödmjukade händelsen gjorde styrelsen något ännu värre. Vi skrev ett nytt kontrakt med den jäveln som innehöll en no-trade klasul.

Födelsedag

Lagets sista originalspelare och ärkenöt Falkenell fyllde år i veckan som gick. Detta firade laget genom att samlas hemma hos Hedis och dricka alkoholhaltiga jästa sörjor. Falkenell fick mota ett fint packet innehållande en stickad tröja av navelludd som alla spelarna i laget hade bidragit till. Och inte nog med att han fick tröjan inslagen utan senare på festen fick han även tänderna inslagna. Festen kulminerade med att flera spelare försvann in i ladugården för bedriva otukt med hönorna.

Dyrköpt vinst!

Och inte nog med vi lyckades vinna gårdagens cupmatch på straffar. Vi lyckades även få 3! spelare skadade, så nu har vi totalt fyra a-lags spelare borta. Dökötten (spelarna) har roat sig hela dagen med att ha rullstolsrally och slåss med sina benpipor.
Och laguppställningen gapar lika tom som läktaren en matchfri dag. Och vissa klagar över småsaker/petitesser som röda kort.

Mot Forsberg

Ägaren till Forsberg FC var inget annat än en jävla fjant. Och det visste han också, för det var det Greby HCs supporterklubb brukade skrika till honom under matcherna
Han hade tänkt vinna serien denna säsongen eftersom hans lag var bättre än någonsin. Enda hindret i hans väg var Greby HC. Som med största sannolikhet skulle göra livet surt för honom. Inte för att de ville vinna serien utan bara för att jävlas.
Nu satt han vid Greby HCs hemma arena och drack lite förstrött på dåligt bryggda alkoholhaltiga sörjor. Sörjorna hade sämsta tänkbara kvalité och hade en gele konststens. Munnen kändes som den var full av snor. Lätt illamående satt han ensam och tittade ut över ängen bakom ladan och funderade över dagens taktik.
”Planen” var som vanligt full av koskit och efter flera säsonger i samma serie som bondläpparna kunde han allt om koskit. Det fanns färsk, gammal, kladdig och hård.
Alla sorter var tvungna att vara med i beräkningarna. Sedan fanns det också flygande d.v.s den bondjävlarna kastade efter honom när han kom till arenan.
Att spela mot Greby HC brukade också bli en dyr historia. Inför varje möte var han tvungen att vaccinera spelarna mot galna kosjukan, mul och klövsjukan och inte minst svinpest.

Sexdebut

Två av Greby HCs juniorer(A och B) träffades i omklädningsrummet. De hade precis haft sin sexdebut kvällen innan och tänkte skryta om det inför varandra. A satte sig ner och började berätta.
A: "Jo det var ju första gången så var hålvanan obefintlig. Hon fick en spräckt navel, trasig trumhinna och näsblod innan jag kom på vilket hål den skulle in i."
B:"Okey"
A: "Sätt dig ner och berätta hur det var för dig"
Men B satte sig inte ner.
A: "Men sätt dig ner"
B: "Jag kan inte sitta"

Ett anagram

Ett anagram är när man har ett eller flera ord och genom att flytta runt bokstäverna i dessa och få en helt ny innebörd.
Detta anagram handlar om de religiösa nötterna i Jehovas Vittnen. Deras kyrka kallas för rikets sal. Så vad får man om man flyttar om bokstäverna i RIKETS SAL???










R I K E T S S A L










Svaret blir:
Skit arsle

(Och de kristna säger att gud har en mening med allt)

Greby HC summerar serien

I början av säsongen rankade Greby HC serien och nu är det dags att summera skiten.
()= rankade plats

1 (1)Barmy Army Uptown:
Tog sig samman denna säsongen och vann serien. Vi vet inte om det beror på smutskastningen i början av säsongen som gjorde det? Men vi önskar dem lycka till och hoppas att vi slipper möta de förbannade asen igen.
Noterat är att Greby HC var det ända laget som besegrade dem.

2.(3)Forsberg FC:
Flickscouterna i Forsberg fick se sig besegrade av Greby HC trotts var sin seger så vann vi på bättre målskillnad.
Vi i Greby HC tycker att det är dags för dem att försvinna från serien. Och då helst nedåt så vi kan skratta, häckla och hänga ut dem ordentligt.

3. (4)Greby HC:
Detta eminenta och fantastiska gäng praktarslen, fyllon, bondläppar
Den största sportliga framgången denna säsongen var utan tvekan i matchen mot forsberg då vi fick en spelare avstängd för slagsmål

4.(2)Sofio: Manglade sönder Greby HC i sedvanlig ordning. Inför varje match ställde spelarna i Greby HC upp sig framåtböjda vid ena kortsidan med byxorna nere för den traditionella dajmningen.

5. (6-8)Peking Boys:
Efter att ha kallat dem för ett jävla div 7 lag rykte de upp sig under säsongen och spelade som ett mediokert div 6 lag. Lyckades ta poäng mot Greby HC i början av säsongen, men fick igen det i slutet då vi krossade dem med 7-1 och sparkade ner en spelare på +7

6. (5)Party in the Castle:
Som vi skrev i början av säsongen blev de belägrade och besegrade vid ett antal tillfällen.
Luftslottet presterade sämre än väntat. Och förmodligen visade vi i serien att detta är 2000-talet och inte medeltiden.

7-8 (6-8)Toblex,Cnaetophs Clan:
De så kallade div 7 lagen spelade lika skituselt som väntat och åkte ur. Vi önskar dem lycka till och hoppas att de inte kommer att få alltför mycket stryk i div 6.

Matchdag mot New Demolition

Nya rapporter har nått Greby HC är att New Demolition i risk för upplopp försöker blidka Hedis och supporterklubben. Detta genom att placera ut burar/inhägnader med kor, getter och ekorrar samt en och annan förvildad aktivist/fru(samma sak mer eller mindre) som alla får pungslås på och runt omkring läktarna

Match mot New Demolition

På onsdag ryker Greby HC ihop mot New Demolition i ett returmöte Säkra källor kan berätta att ägaren för ND inte är så orolig för motståndet utan mer att supporterklubben Bondjävlar med Hedis spetsen kommer att köra över hans innermittar med skördetröskor. Dessutom började spelarna känna av en mängd skador de fått under juniortiden. Saker och ting blev inte bättre när ägaren för ND började sprida ut rykten om att försöka klona Hedis blev snack om massflykt från laget.

Semifinal i Loser cup

Eftersom Greby HC stadigt förbättrat sitt b-lag med Balle, Kuk, Hora och Mutta, har vi äntligen blivit ett lag att räkna med. Detta har lett till att kvällens motstånd Fat Cat FC kommer att spela med buttpluggs för att förhindra den sedvanliga åderpåken upp i dajmkrysset.
Lagkaptenen och hans balle kunde idag intyga att FC FC kommer att få endel kukk uppkörda så hårt att de kommer att kunna känna smaken av buttpluggen

Väl mött och väl uppkört
/Styrelsen

Historiskt B-lag


Greby HC har gjort stora förändringar i b-laget inför Loser Cup. Försvaret är i ständig utveckling och förbättring.(Nu har vi äntligen lyckats lära idioterna i vilket mål de ska sparka in bollen i. Däremot så brukar en viss förvirring uppstå när lagen byter sida).
Vårt anfall är nästan obefintligt och anfallaren är så gammal och har så dålig kondition att vi ansökt om despans för att få använda rullator.
Men den största förändringen är på mittfältet. Där har vi en bra Balle, en legendarisk Kuk(k), en ypperlig Hora och en enastående Mutta.
Däremot så vet vi inte riktigt hur vi ska spela dem. Man skulle kunna köra Balle och Kuk på ena sidan och Mutta och Hora på andra? Eller Muttan och Horan i mitten och låta Kuk(k)en och Ballen komma från var sitt hål i mitten? Eller låta Kuk och Balle vara i mitten och satsa ut på kanterna? Ska man dela på Mutta och Hora eftersom de verkar passa bra ihop?

Mot Castle

Greby HC möter Party in the Castle i dagens match och supporterklubben Bondjävlar var inte sena med belägra PITCs hemma arena. Och likt spanska inkvisitionen började supportrarna förfölja PITCs fans med olika tillhyggen. Samt började samla ihop virken för en eventuell bålbränning. Och strax innan match spred sig supportrarna ut sig över arenan likt digerdöden gjorde över Europa.

Inför julen


Det är knappt en månad kvar till jul och spelarna har redan börjat skriva på sina önskelistor. Och högt upp på önskelistorna står det en ny GM till laget.

Och på tal om jul har det kommit till styrelsens kännedom att Påskharen har försökt leja Hedis till att döda jultomten. Anledningen till detta beror på att påskharen tycker att jultomten tar för mycket marknadsandelar.

Greby HCs femte tränare

När Tjädersten blev förfrågad om han ville bli Grebys nya tränare så svarade han:
”Så fan heller! Jag skjuter mig hellre i foten. Super hellre ihjäl mig. Och blir hellre instängd i en bur med en björn på viagra. Hellre allt detta än att bli tränare för Greby HC.”

Så vad att göra?

Med ett skotthål i foten, skrumplever och ett ömmande arsle kunde styrelsen presentera Pål Tjädersten som ny tränare för Greby HC.

/Styrelsen

HORA!!!


Det rådde en väldigt munter stämning i omklädningsrummet när ryktet hade spridit sig att styrelsen hade köpt en hora.
Till alla spelares stora besvikelse så visade sig att det inte var en kvinnlig hora utan en manlig.

Och han fick snabbt smeknamn av sina nya lagkamrater som: fnask, tjackluder, slampa, geisha, slyna, gigolo.

Senare under kvällen fann man honom sitta i en skrubb gråtandes med ett ömmande arsle och en femtiolapp i handen.
Vi välkomnar Vlastimil Hora till Greby HC

Ragga med HT på krogen

Att fösöka skryta för kvinnor om att man är GM för ett fotbollslagslag på nätet funkar inge vidare inte ens om man säger att man har 60 mille i kassan. Men inte ens det funkar.
Så det blev till att gå över till vanliga raggningrepliker.

”Vad sägs om att följa med mig hem och göra äckliga saker med inlagd sill?”
"!!!"

”Vad sägs om du, jag ,en get och två purjolökar?”
"!!!"

”Jag har hela kvällen försökt supa dig snygg, men nu orkar jag inte dricka mer.......ska vi knulla?”

Summering av straffläggningen

Greby HC lyckades att ta sig vidare i Cupen efter en spännande straffläggning. Tränare Isstedt skulle idag hålla en presskonferens och prisa lagets insatts. Till styrelsens stora missnöje verkade han inte rörd till tårar efter onsdagens bragdmatch. Så strax innan konferensen började skickade styrelsen in Hedis i klubbhuset. Hedis gav tränaren en välriktad stenhård taskspark och knuffade in honom till den samlade pressen. Så gråtmild och tårögd stod Isstedt och lovprisade lagets insatts.

RSS 2.0