En prästs bekännelse

Prästen i Räpplinge socken var inte nöjd. Han var snarare skitförbannad. Alltför länge hade kyrkan varit tom på besökare på söndagarna och när det väl var folk i kyrkan så var det inte vid gudstjänst utan kvällen innan. Bondjävlarna hade för vana att rumla runt i byarna och supa vilt. Detta burkade resultera att de bröt sig in i kyrkan och urinerade i dopfunten. Och det började bli en hel del småbarn i socknen som hette något i stil med ”Karl helvete det är piss i dopfunten Karlsson” eller ”Anders faans jävla skit inte igen Andersson. Och smädandet hade bara blivit värre sedan Greby HC skaffade en ny tränare ,Abbot. Att en sådan skit skulle få ett sådant namn var obegripligt för prästen. Men precis som alla andra kristna fanns det ett helvete för skottarna med, förmodligen Irland eller ett AA-möte .

Men prästen var inte en sådan man som gav sig. Han visste kristendomen var mesig. För vem fan vill sitta i himlen som en annan kärring iförd vit långklänning och spela harpa. (Visserligen var fotboll en jävla kärringsport. Där en spelare kunde kasta sig ner på planen, ligga kramp- och dödsryckningar medan hans lagkamrater skrikandes hoppar runt domaren som hormonstinna babianer på LSD. Varpå domaren blåser för frispark och spelaren reser sig upp och springer därifrån).
Prästen gillade fysiska sporter. Och han ville göra kyrkan mer fredad, skyddad och mer attraktiv. Så för hand satt han och skrev i varje bibel. ”Vid dödsfall väntar 72 oskulder vid pärleporten”

Den skotske tränaren

”Pass me the ball you stinky old sod!”
”…”
”Oi! You hear me? You smelly old git!”
”…”
På grund att spelarna i Greby HC mestadels består av taskig genpool och inavel så var det ingen som förstod vad den nya skotske tränaren sa. I synnerhet inte lagkaptenen som hade bollen.
”Give me the ball you irsish wanker!”
Lagkaptenen såg mestadels frågande ut och sparkade bollen lite förstrött till en annan spelare i laget.
”Ai! Focking shait!” Skrek tränare Abbot och kände att han behövde statuera ett exempel. Med whiskeyflaskan i högsta hugg sprang han fram till den inte ont anande lagkaptenen och delade ute en rejäl taskspark.
Stönande av smärta föll lagkapten Kjellberg ihop i en hög.
Tränare Abbot, nöjd med sitt tilltag svepte whiskeyn och sedan snöt sig i den kvidande lagkaptenens hår.

 


Topp tio förolämpningar

Nu när Greby HC kommer till en ny serie är det viktigt att informera motståndarna vilka förolämpningar de kan förvänta sig höra på planen från Grebys spelare.

10. Grottmongo
9. Turbo arsle
8. Klimakterie kossa
7. Stockholmare
6. Deltidspucko
5. Ändtarmsludd
4. Snutteplutten
3. Stjärtpulare
2.Fittmögspatrask
1.Kvinna

Greby HC i en arena nära dig.
2010-01-17:  The Black Pearl
2010-01-31: Parken
2010-02-07:  The Highbury Arena
2010-02-21: Godis Parken
2010-03-14: ROCKETS ARENA
2010-03-28: Team Kondis Arena

Obs: inga bävrar skadades under skapandet av detta pressmeddelandet, samtliga mötte en långsam och plågsam död"

Intervju med tränaren


En reporter ville intervjua tränaren efter helgens match.
”Greby HC har haft riktigt mycket skador de senaste två säsongerna. Och många skador relateras till att de fått stryk av andra. Någon kommentar till det?”
”Inför denna säsongen har spelarna fått gå loss på varandra med trubbigt våld för att bli mera härdare. Så nu är de lika hårda som ett gäng bögar i ett duschrum fullt med tvålar på golvet. ”Svarade tränaren.
”Hur ser din situation ut nu som ny i femman? Mycket att göra?
”Jo det är mycket träningar, presskonferenser, Sverige Cupen, spelartapp, syjuntor, ny serie, balklänningsprovning, alkolism, skadade spelare, Hedis och den sedvanliga smutskastningarna från fansen."
”Men det ska väl bli kul att serien startar?”
”Kul? Jag har ett berg av skit som ska göras inför nästa match. Så denna veckan kommer att bli lika kul som att stoppa en igelkott i röven”

RSS 2.0